Totaalverzorging beurzen

Naast het bouwen van beursstands voor bedrijven heeft beursstanddirect zich afgelopen jaren gespecialiseerd in de totaalverzorging van beurzen. Een mooi voorbeeld is het Biobased Business Event Emmen, een beurs voor ondernemers en studenten in de Groene Chemie en 3D printing. Voor deze beurs , welke plaatsvond op het Emmtec terrein te Emmen, verzorgde Beursstanddirect een totaalpakket. Het beursgebouw was in dit geval een grote opslagloods welke normaal volstaat met honderden big bags met producten uit de chemische industrie. De betonnen vloer en industriële look van de hal droeg goed bij aan de sfeer op de beursvloer.

Sanitaire voorzieningen door middel van nette toiletunits. Welkom door middel van een LED scherm. Tijdelijke overdekte rokersruimte.

Tekening hoofdpodium.

Het gerealiseerde hoofdpodium met geluid, 175 zitplaatsen, projectie, full color banners, podium en licht.

Tekening scholenplein

Het gerealiseerde scholenplein met twee full color doeken van 11m breed per stuk, twaalf statafels en verlichting tbv het doek. Op de voorgrond schoolprojecten.

Tekening van 5 beursstands met een klein centraal plein met zitruimte.

Het uiteindelijke resultaat, een levendige situatie waar genoten werd van koffie / cake / belegde broodjes en volop genetwerkt werd.


Concept ‘financieringsplein’ in stijl van de rabobank. Op de achtergrond het hoofdpodium met centraal plein, links het horecaplein en een serie stands.

Het gerealiseerde financieringsplein met banners in bio-stijl met logo’s van de Rabobank en de overige partners en statafels met linnen in de kleuren van de rabobank.

Totaaloverzicht van de beursvloer.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag aan de slag met uw ideeën. Vertel ons uw concept en wij werken graag een voorstel uit. U kunt meer informatie aanvragen op onze contact pagina.