Beurspleinen

Naast een complete beurs en het bouwen van één enkele beursstand is een beursplein een mooie tussenmaat. Op veel beurzen staan standhouders die de zelfde doelgroep hebben maar geen concurrenten zijn. Denkt u aan een drukker, vormgever en een marketingbureau die in het zelfde gebied hun klanten hebben. Als zij hun krachten bundelen door gezamenlijk op een beurs te gaan staan vallen zij meer op en zullen zij meer kwalitatieve leads overhouden. Een voorbeeld is het beursplein van de gemeente Coevorden, waar Coevordense ondernemers andere ondernemers uit Coevorden en omstreken benaderen. Beursstand Direct bouwde de grote middenstand met bar en een ontmoetingsplein. Om de middenstand heen realiseerde Beursstand Direct stands voor de standhouders.

Middenstand met hier omheen stands van standhouders. De centrale stand en de stands van de standhouders zijn in de zelfde kleuren en stijl uitgelicht om het geheel meer body te geven. Door middel van grote stukken drukwerk werd een warm Coevordens gevoel gecreëerd.

Stands voor de standhouders inclusief statafel.

Één van de standhouders bracht een Formule 1 simulator mee. Omdat de grote F1 auto maar één van de twee beursdagen bleef staan moest deze halverwege de beurs weggereden worden. Om deze reden was het praktischer om geen truss carré om de stand heen te bouwen maar gebruik te maken van een bestaande achterwand. Om de F1 auto goed in het licht te zetten werden lampen in de centrale stand geplaatst en in een truss staander. Tevens plaatste Beursstand Direct voor een presentatie een geluidsinstallatie en 60″ monitor.

Voor de horeca midden op het plein ontwierp en bouwde Beursstand Direct een maatwerk beursstand. De afmetingen van de bar zijn gebaseerd op de standaard horeca bars van de horeca partij. De schemerlampen en de bloemen in combinatie met de gekleurde verlichting gaven een extra warm gevoel.

Tijdens de beurs werden in de centrale stand presentaties gegeven door de standhouders. Hiervoor werd een geluidsinstallatie met draadloze microfoons ingezet. Om de geluidskwaliteit te garanderen maakte Beursstand Direct voorafgaande de bouw een geluidsdruk simulatie. Hierdoor konden de speakers optimaal opgehangen worden, met als doel een perfecte spreiding en zo min mogelijk overlast voor de rest van de beurs.

Op deze foto is het effect van gekleurde verlichting in de truss liggers van de stand goed te zien. De stand trok vanaf ver de aandacht.

Bent u geïnteresseerd in een beursstand of beursplein van Beursstand Direct? Wij gaan graag aan de slag met uw ideeën. Vertelt u ons wat u van uw stand verwacht en wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit. U kunt een offerte aanvragen op onze contact pagina.