Een beursstand op maat, voordelig en uniek

Beursstand Direct levert nette beursstands op maat. We bouwen voornamelijk voor bedrijven, de overheid en het onderwijs. Ook leveren we rechtstreeks aan organisatoren en evenement locaties. U kunt een offerte aanvragen op onze contact pagina. Ook kunt u verder lezen op deze pagina. Hier vindt u meer informatie over onze producten.

Beursstand Heisterkamp
De basis van een beursstand is een truss constructie. Hierin wordt drukwerk of zwart doek en verlichting opgehangen. Truss met drukwerk is stukken goedkoper dan houtbouw. Hierdoor kunnen we voor een scherp tarief een unieke beursstand bouwen.

Beursstand Aqualectra

Op veel beurzen worden forse bedragen gerekend voor stroom aansluitingen. Bij het gebruik van conventionele lampen is krachtstroom noodzakelijk. Beursstanddirect voert stands wanneer het kan volledig uit met LED verlichting. Hiermee kan het stroomverbruik van de gehele stand tot één groep beperkt worden. Dit scheelt de opdrachtgever al snel honderden euro’s.

Uw beursstand in uw huisstijl

Beursstand Direct kan licht en linnen in 19 kleuren leveren. Zo krijgt u altijd een stand in huisstijl. Op onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld. We combineren een witte rok met een rood bovenkleed. Op de lasalle gordijnen projecteren we rood en wit licht. Zo komen de huisstijl kleuren van de klant duidelijk naar voren.

Beursstand Drenthe College

Een maatwerk balie in uw beursstand

In veel beursstands worden balies gebruikt. Beursstand Direct heeft enkele standaard balies in haar pakket. Deze kunnen bedrukt worden met uw logo. Ook kunnen wij op aanvraag een balie ontwerpen en produceren.

Balie Beursstand Aqualectra

Balie Beursstand Gemeente Coevorden

Verlichtte truss poten

Naast drukwerk, linnen en inrichting kunnen wij uw huisstijl ook met gekleurd licht extra laten terugkomen. Dit betekent dat wij in de trussconstructie RGB LED lampen plaatsen. Deze lampen kunnen in de meest voorkomende kleuren worden ingesteld. Een voorbeeld is onderstaande afbeelding voor het Drenthe College met huisstijl kleur rood / wit. Naast onderstaand voorbeeld, waarin alle armaturen in het rood zijn ingesteld, kunnen we ook werken met split kleuren. Dit betekent dat we bijvoorbeeld een deel van de stand blauw en een ander deel groen maken. Dit kan zowel van voor naar achter, onder naar boven als diagonaal. Zo kunnen wij voor de meeste bedrijven een stukje extra onderscheiding en herkenning geven. Een in huisstijl gekleurde truss is een perfect herkenningspunt voor uw gasten!

Duidelijke communicatie

Beursstand Direct hecht waarde aan duidelijke communicatie. We hebben het liefst een prettige en langdurige samenwerking. We kunnen professionele 3D tekeningen maken. Hiermee krijgt u een indruk hoe uw stand er uit komt te zien. Indien gewenst nemen we uw logo of opmaak in de tekening mee. Onze offerte’s zijn duidelijk en in onderdelen gesplitst. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Vergelijk tekeningen Gemeente Coevorden

 

 

Bent u geïnteresseerd in een beursstand van Beursstand Direct? Wij gaan graag aan de slag met uw ideeën. Vertelt u ons wat u van uw beursstand verwacht, wij zetten uw idee om in een offerte. U kunt een offerte aanvragen op onze contact pagina.